Επικοινωνία: 2106721431

Υψηλάντου 36, Νέο Ψυχικό 15451, Αθήνα   Δείτε τον χάρτη

Σχετικά

Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την κλινική διαιτολογία λόγω προσωπικών εμπειριών, σπουδών και διάθεσης βοήθειας στην θεραπεία προβλημάτων υγείας. Εδώ, αναφορικά, περικλείονται ζητήματα όπως αδυνάτισμα, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, ισορροπημένη νηστεία, υπερχοληστεριναιμία, αυξημένο σάκχαρο, οστεοπόρωση, γαστρεντερικές διαταραχές, πέτρα στα νεφρά, ουρολοιμώξεις, πολυκυστικές ωοθήκες, υπέρταση και άλλα.

Έχω σπουδάσει διατροφή και επιστήμη τροφίμων στην Οξφόρδη, Αγγλία, έχω κάνει εργασίες και διατριβή πάνω στο διαβήτη τύπου 2, στην εγκυμοσύνη, στην οστεοπόρωση, στις τροφικές δυσανεξίες, στη χοληστερίνη και στην εμμηνόπαυση. Έχω παρακολουθήσει διάφορα συνέδρια, γράφω σε διάφορα περιοδικά και ιστοσελίδες, έχω μιλήσει σε ημερίδες και στην τηλεόραση. Ασχολούμαι και υποστηρίζω τη φυσική μέθοδο αντιμετώπισης αυτών μέσω της σωστής διατροφής αλλά και ενίσχυσης του οργανισμού με επιπλέον διατροφικά στοιχεία από φυτικά συμπληρώματα εφόσον αυτά κριθούν απαραίτητα. Διατηρώ δικό μου διαιτολογικό γραφείο εδώ και 13 περίπου χρόνια.

Στην πρώτη επαφή, σας ζητάω αιματολογικές εξετάσεις, γίνεται λιπομέτρηση, καταγραφή διατροφικών συνηθειών αλλά και προτιμήσεων από όλες τις ομάδες τροφίμων. Έτσι, συγγράφεται μια διατροφή ακριβώς στα μέτρα του κάθε ατόμου με έναν συγκερασμό όλων των παραπάνω αλλά και των δικών μου παρεμβάσεων. Αυτό επαναλαμβάνεται ανά μία με δύο εβδομάδες οπότε και δίνεται καινούρια διατροφή με βάση και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Όταν φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γίνεται συντήρηση για κάποιο διάστημα και δίνονται τέλος οδηγίες για την ιδανική μελλοντική διατροφή.